УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Общи условия

Следните Условия за ползване на този уеб сайт, както и Декларацията за поверителност на потребителите описват процеса на събиране на личните данни на потребителите на сайта,клиентите  на greengreen-bg.com, използването на такива данни от нашата компания и условията за използване на този уебсайт.

Нашият онлайн магазин събира изключително тези лични данни, които са абсолютно необходими за безопасното провеждане и изпълнение на поръчките на нашите клиенти, които те доброволно ни разкриват.

Събирането на лична информация на нашите клиенти е предназначено да преценим как се възприема нашия уеб сайт, да записва изискванията на клиентите за продуктите на електронния магазин и по правило да изпълняваме клиентските поръчки от онлайн магазина по подходящ начин. www.greengreen-bg.com не разкрива каквито и да е лични данни на своите потребители (потребители на уебсайта) на която и да е трета страна без тяхното предварително  и изрично съгласие.
Клиентът се счита за безусловно и напълно приел тези Условия за ползване на Декларацията за поверителност, във случаите на използване услугите за електронна търговия.  При телефонна поръчка ще бъдат помолени и за имейл и мобилен телефонен номер, предоставянето на които означава  съгласие за зачитане на техните лични данни от нас за целите, посочени тук. Онлайн магазинът си запазва правото да променя едностранно тези Условия за ползване без предварително уведомяване на клиентите освен публикуване в съответната секция на своя уебсайт. Клиентите на нашия уебсайт сa тези, които са регистрирани като такива чрез опцията "Нов клиент" на уеб сайта.

Посочените цени са окончателни, т.е. ДДС е включен. Компанията KZ SMP си запазва правото да променя цените без предизвестие. Във всеки случай обаче, в момента на получаване на поръчания продукт, клиентът ще плати посочената в момента на поръчката цена.
УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Удовлетворението на нашите клиенти е наш приоритет:

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ПАРИТЕ НА КЛИЕНТА ЗА ВЪРНАТА СТОКА:
Можете да използвате едно (1) бельо Wearever за инконтиненция (неволно изпускане на урина)за цял месец. Ако не сте напълно доволни, можете да ни го върнете и ние ще ви върнем изцяло парите.
Бельо повече от едно приемаме връщането му САМО когато не е използвано и е в опаковката си.

ПОЛИТИКАТА ЗА ВРЪЩАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ПРОДУКТИ
Когато получите поръчката си, ако не сте напълно доволни от продукта,върнете го на фирмата заедно с опаковката и доказателството за покупката в рамките на 2 седмици от получаването. Първоначалните разходи за доставка не се възстановяват. Използваните продукти не се заменят с нови такива и не се възстановяват парите. Можем да заменим или възстановим парите само след като получим продукта обратно. Всички продукти се изпращат по куриер, така че клиентите могат да ги проследяват с номера на пратката. Удовлетворението на нашите клиенти е наш приоритет. В нашата компания се стремим непрекъснато да подобряваме нашите услуги и продукти, така че всички коментари или прегледи са важни и добре дошли за нас! Моля, изпратете ни имейл на info@greengreen-bg.com и ни споделете вашите мнения и съвети.

ВРЪЩАНЕ
Преди да върнете продукта си, моля обадете ни се или ни изпратете имейл, за да ни уведомите. Телефоните за контакт или формулярите за електронна поща са правилно откроени в долната лява част на нашия уебсайт

Всички разпоредби, посочени тук в настоящия документ под заглавието Условия за ползване, както и тези на "Методи на плащане" и "Методи за поръчка и доставка" представляват единен и интегриран набор от условия, определящи функцията на уебсайта само в България.